Здравейте има проблем с преден десен прозорец на 147,като вдигна сам започва да слиза,дали има микро ключета на самия прозорец или управлението където е на копчето се е прецакало
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с преден десен прозорец
Collapse
X
-
проблем с преден десен прозорец
Last edited by vasilpetrov; d.m.y г., 22:52.ALFA ROMEO 147 1.6 120Hp & HONDA CIVIC VI gen. VTI 160HpТагове: Няма
-
Колега ,няма микро ключета. Има нужда от обучаване , ама не знам как става. Пробвай така. Натискаш нагоре , после пак за да го спреш и така докато се вдигне до край. Махаш контакта , заключваш колата и после след 1-2 миути би трябвало да е запомнило. Поне си мисля , че беше нещо от този род. На БМВ и Ауди става , би трябвало и при Алфата да е нещо от този род...Свилен Александров 0890/907560. Вече без Легендата - Alfa 155 TS / 1,7 BEST of THE BEST
-
Колеги а при мен въобще не се спуска само се чува цък цък (като от реле а не от копчето) и нищо но сега е студено и не му обръщам голямо внимание но като се постопли и аз какво ще го правя не знам може и на мен да помогнете от тази тема ако няма против колегата да не пускам нова само да се пускат теми,благодаря ако не разрешава колегата автор спирам да пиша
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеПусни си друга тема. Между управленията на 147 и 156 има много голяма разлика.
Comment
-
Първоначално публикувано от vasilpetrov Покажи съобщениеЗдравейте има проблем с преден десен прозорец на 147,като вдигна сам започва да слиза,дали има микро ключета на самия прозорец или управлението където е на копчето се е прецакало
Няма микроключета,а и не е за обучение.Имаш проблем или с механизма/пластмасата дето се захваща стъклото за нея/,или с водача на стъклото/в горния заден край/.Стъклото среща напрежение повече от нормалното и се сваля/задейства се защитата/.Трябва да се прегледа точно какво е,ако е пластмасата дето се захваща стъклото,тя се продава и е 10-на лева,но водача в горния край го няма никъде/той върви със стъклото/.За мен проблема ти е точно от водача в горния край,чупи се,когато е замръзнало стъклото за уплътнението и решиш да си сваляш стъклото.Но стига сме гадали,давам ти идеи къде да погледнеш.Успех в начинанието.sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
Comment